Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Az Flex Service
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Site la cheie pentru agentii imobiliare
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Folosind experienta de 3 ani in domeniul web design si hosting, cunoscand ca cele mai multe companii au nu unul, ci mai multe nume de domenii achizitionate, pe care insa nu le folosesc de cele mai multe ori datorita preturilor de pe piata de web design, venim in intampinarea dumneavoastra cu cea mai buna oferta.

• 3 siteuri puse la dispozitia dumneavoastra absolut gratuit doar in baza unui contract de gazduire web. Trebuie doar sa alegeti unul dintre ele care vi se potriveste cel mai bine si sa platiti gazduirea web.
• Ce trebuie sa faceti ca sa beneficiati de oferta noastra? Sa ne contactati, sa ne comunicati numele de domeniu pe care doriti sa fie siteul, paleta de culori care sa o folosim si tipul de site dorit.

Daca doriti unul din site urile prezentate insa nu aveti un nume de domeniu, putem achizitiona unul pentru dvs, contra cost. Daca nu aveti un logo, putem creea unul pentru dumneavoastra.
• Ce trebuie sa platiti? Pentru site, nimic.
• Contractul de hosting este de 36 luni. Plata hostingului se face anual. Oferta noastra de gazduire web este de 5 EUR pe luna fara Tva. Trafic, spatiu si casute de email nelimitat. Astfel, nu trebuie sa va faceti griji ca ati depasit cota limita de hosting.
Fii online in 48 h! Siteurile propuse sunt:
Site de prezentare servicii sau produse. Site-ul este administrabil si este optimizat pentru motoare de cautare.

Exemplu site: www.demo-website.ro
Site pentru agentii imobiliare. Site-ul este administrabil si este optimizat pentru motoare de cautare.
Exemplu site: www.demorealestates.ro
Site Magazin online. Site-ul este administrabil si este optimizat pentru motoare de cautare. Exemplu site www.demo-magazin-online.ro

Detalii tehnice despre site uri puteti gasi accesand oricare dintre ele.

Pentru a vedea administrarea oricarui site, va rugam sa ne contactati pentru a va comunica userul si parola de acces.
Din Gura in Gura